Dutchpro is groothandel van plantenvoeding voor land en tuinbouw. De plantenvoeding verzorgt met de basisvoeding een verbeterde de groei en bloei.

Dutchpro producten.

Dutchpro Original Grow A+B en Original Bloei A+B zijn de beste producten voor kweken op aarde. Deze lijn is er uiteraard ook voor kweken op Hydor/Coco.

En de met de bij producten voor planten wordt onder ander de wortel groei, bodemstructuur en extra bloei gestimuleerd. Ook ph verhoudingen zijn onderdeel van een goede basis van planten, deze zijn te bereiken de de Ph- Groei, Ph- Bloei en pH+ producten.

Dutchpro zaden

Dutchpro heeft een ook een groot assortiment van het zaden waar de kweker zijn groenten, fruit en kruiden mee kan opzetten.

Dutchpro Groenten en fruit zaden:

Rode biet, Wortelen, Bloemkool, Tuinkers, Kropsla, Tomaat moneymaker, Kers Tomaat (sweetie), Sperzie Bon, Aardbei Regina.

Dutchpro kruiden zaden:

Basilicum, Munt, Peterselie gekrulde, Tijm, Oregano, Rucola en Hete Pepper.

Dutchpro bloemen zaden

Wat voor elke tuinier niet kan missen zijn natuurlijk bloemen zaden zoals: Sneeuwtapijt, Aster gemengd, Korenbloem gemengd, Godetia, Lobelia crystal palace, Pronkerig spencer gemengd, Oost-indische kers laag, Petunia Bedding Mix, Hangpetunia gemengd en Zonnebloem.

Dutchpro tuingereedschap.

Het tuingereedschap van dutchpro zijn voor elke tuinier onmisbaar voor het onderhouden van de planten. De hoog kwaliteits gereedschappen bestaan uit: Dutchpro schoffel, Dutchpro hark, Dutchpro zachte bezem ,Dutchpro stro bezem ,Dutchpro harde bezem , Dutchpro schep, Dutchpro heggen schaar ,Dutchpro verplant schepje, Dutchpro stoffer en blik, Dutchpro gieter en Dutchpro kruiwagen.